Verduurzamen: Glas vervangen door HR++ glas.

Dipla vervaardigd dubbel glas ramen en deuren op maat en kan daarbij ook een passende oplossing bieden voor het vervangen van enkel glas ramen bij bestaande schuifraam kozijnen.

Wat is glas verduurzamen?

Glas verduurzamen is het vervangen van glas in ramen en deuren door betere kwaliteit. Dit bespaart energie en het zorgt voor meer comfort. Het blijft langer warm in huis en je hoort minder het geluid van buiten.

Glas verduurzamen door Dipla

  • Het toegepaste glas is in veel gevallen HR++ (hoogrendementsglas).
  • Het verduurzamen betreft maatwerk, omdat elk kozijn anders is. De ramen worden opgemeten, per kozijn begroot en in de fabriek op maat gemaakt.
  • De ramen worden gegrond en opgeleverd met ingefreesde tochtstrippen en kunnen eventueel voor een meerprijs afgelakt worden.
  • Inclusief passend hang en sluitwerk.

Benieuwd naar de mogelijkheden die Dipla u kan bieden? Of wilt u een offerte of advies op maat?

Dipla Betimmeringen
Dorpsweg 149
4241 LC Arkel

M 06 12381910
E info@dipla.nl

De kracht van Dipla

De kracht van Dipla schuilt in de combinatie van veel ervaring, passie voor het eindresultaat en een goede prijs-kwaliteit verhouding. Dit laatste is mogelijk omdat Dipla geen dure showroom met verkopers heeft, of andere overhead kosten. Onze prijsopbouw bestaat uit materiaalkosten en gemaakte uren. Daarnaast werkt Dipla zeer transparant: zo zijn de definitieve kosten altijd voor aanvang bekend!

Meer informatie over ons